Algemene Voorwaarden: ”Roses4you”

 

  1. Alle activiteiten die Drinks on tour “Roses4you” uitvoert zijn onderhevig aan deVerkoopsvoorwaarden, tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk anders is overeengekomen
  2. De opdrachtgever is de persoon of organisatie die diensten of goederen bestelt.
  3. Het contract tussen beide partijen ontstaat wanneer er via mail een positieve bevestiging komt van de opdrachtgever op een prijsofferte.
  4. Drinks on tour “Roses4you” kan niet aansprakelijk gesteld worden voor overmacht van haar kant: een autopanne, een overlijden, een (ernstig) ongeval…Er zal in samenspraak met de opdrachtgever steeds een zo valabel mogelijk alternatief worden aangeboden. Bij annulaties tot 5 weken voor de feestdatum door de opdrachtgever worden geen kosten aangerekend. Na deze termijn wordt er 200 in rekening gebracht bij annulatie tenzij ook bij bewijs van overmacht van de opdrachtgever. De dag van het feest kunnen wij geen annulaties meer aanvaarden en zal 80% van de overeengekomen prijsofferte aangerekend worden.
  5. We rekenen steeds een vaste kost aan van €200. Hierin is inbegrepen: Opstarttrailer, opstellen tent (3x3),decoratie, bediening ( de eerste 3 uur). Per Extra begonnen uur zal er €25 aangerekend worden, vervoerskosten (gratis tem 30 km).

Voor elke bijkomende kilometer wordt er 0,30 aangerekend.

6. Een reservatie is pas geldig na het ontvangen van een bevestigingsmail en het betalen van een voorschot van 200 op rekeningnummer:BE04 3631 7186 3731

7. Facturen worden binnen de 15 dagen na factuurdatum betaald tenzij bij particulieren contante betaling ter plaatse op het feest. Niet betaling binnen die termijn leidt automatisch tot een ingebrekestelling van de opdrachtgever, en leidt tot het betalen van de wettelijke intresten en een eenmalige administratieve kost van 50. Bij dispuut omtrent een contract of de uitvoering ervan is enkel de rechtbank van het arrondisement Dendermonde bevoegd.

8. Onze prijzen zijn Exclusief Btw.

9. Voorzieningen door de opdrachtgever: elektriciteit, de nodige wettelijke vergunningen van de bevoegde stad/gemeente bij kerk en /of stadhuis ,voldoende ruimte om de mobiele wagen te plaatsen (L 4m50- Br 2m10- H 210).  Er kan ook een tent van 3x3 voorzien worden bij mobiel  met statafeltjes.

10. Drinks on tour “Roses4you” streeft naar een open communicatie en zal er steeds naar streven om in onderling overleg tot een akkoord te komen omtrent een dispuut. Van de opdrachtgever wordt hetzelfde verwacht.